Badrumsrenovering Borgholm

Spångebro Bygg AB

Välkommen till vår byggfirma när du söker badrumsrenovering i Borgholm, vi ser fram emot att hjälpa till att bygga dina drömmar till din verklighet.

Anlita en trygg byggfirma

Har du länge letat efter den perfekta byggfirman att sköta din badrumsrenovering i Borgholm? Då behöver du inte leta längre. Vi på Spångebro Bygg AB har rätt expertis för att kunna utföra en trygg och korrekt renovering, såklart anpassad efter dig och ditt hem. Tillsammans kan vi förvandla ditt nuvarande badrum till det du alltid drömt om, och med vår erfarenhet och dina idéer kan vi skapa det ultimata badrummet för just dig. Kontakta oss för en helt kostnadsfri offert!

Vi föredrar att ha en nära kundrelation, och arbetar därför noga med våra kunder. Det för att säkerställa att alla projekt är utförda enligt deras specifika önskemål, behov och budget.

Badrumsrenovering & mycket mer

Givetvis har vi mer byggtjänster att erbjuda utöver badrumsrenovering, här kan du få hjälp med det mesta. Gäller det grävning och förberedelser inför en husgrund, tillbyggnad eller ett helt husbygge? Det är inga konstigheter för våra medarbetare! Vi har under våra många år i branschen fått göra de flesta uppdragen, vi är därför ett givet val även för dig som inte söker just en badrumsrenovering i Borgholm.

Välkommen!

Modernt badrum med trä, badrumsrenovering har gjorts.

En pålitlig badrumsrenovering i Borgholm

Ända sedan 2009!

Husgrund i trä, som byggfirma byggt i Borgholm.

Tjänster

01

Grävning

Vi är specialiserade på bygg och badrum men med stora projekt kommer även ett bra gjort grundarbete, vilket vi på Spångebro Bygg AB såklart kan fixa. Vi sköter förberedelserna för din husgrund, så ditt framtida hem eller lokal får en stabil bas att stå på. Vårt företag tar hand om allt från början till slut, så du kan slappna av.

02

Byggnation

Vår byggfirma i Borgholm  kan erbjuda de flesta uppdragen inom bygg, både stort och smått. Våra erfarna snickare och medarbetare kan vara din högra hand vid ett helt husbygge, ett altanbygge och mycket mycket mer än så. Fråga oss, vi erbjuder det mesta och tackar sällan nej till en spännande utmaning.

03

Badrumsrenovering

Söker du en förändring i ditt badrum, då är vi rätt väg att gå. Vårt team av duktiga hantverkare arbetar noga för att se till att allt från materialval till utförandet är av högsta kvalitet. Vi i Borgholm kan hjälpa dig med montering av möbler och skåp, målning, kakel, golvbyte och ännu mer än så. Med oss som din högra hand genom din badrumsrenovering får du lägga din alldeles egna prägel på ditt unika badrum, och skräddarsy det från grunden.

04

Köksrenovering

Förutom badrumsrenovering utför vi såklart även andra renoveringar, så som köksrenoveringar. Precis som med badrum kan vi genom dina tankar och idéer skapa det perfekta köket för dina behov. Arbeten i kök kan vara svåra, men det är inga problem för våra erfarna medarbetare. Vi levererar alltid i toppklass och ger oss inte innan du är nöjd, oavsett om det gäller köks eller badrumsrenovering i Borgholm.

Husgrund i trä, som byggfirma byggt i Borgholm.

Tjänster

Varför det är viktigt att anlita rätt företag till din badrumsrenovering?

Att välja rätt företag för din badrumsrenovering är avgörande för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Spångebro Bygg AB erbjuder expertis och noggrannhet, vilket garanterar ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat som höjer ditt badrums standard och ditt hems värde.

Har du frågor?

Fråga oss!

Har du frågor kring oss som byggfirma, badrumsrenovering eller om någon utan våra andra tjänster? Då kan du fråga oss, så svarar vi så snart vi får möjlighet. Här kan du även få en offert, på det du behöver hjälp med!

Kontaktuppgifter
Hantverkare med skjorta, mäter på byggplats.

Om oss

Vilka är vi?

Vill du ha en gedigen och erfaren byggfirma som kan hjälpa dig med din dröm om badrumsrenovering i Borgholm, då är du mer än välkommen att prata med oss på Spångebro Bygg AB. Vi har hjälpt våra kunder med olika byggen ända sedan 2009, och kan därför stolt säga att vi är en byggfirma med mycket kunskap och lärdom i bagaget.

Vår byggfirma & medarbetare

Hos oss är det viktigt att vi har medarbetare som vet om de risker som kan förekomma, då det i vissa fall kan bli farligt om man inte gör allt på ett korrekt sätt från start. Därför har vi höga krav på våra snickare, och utbildning är givetvis en självklarhet. Våra medarbetare på Spångebro Bygg sätter alltid dig som kund i största fokus, och att bygget blir enligt dina förväntningar är ett måste för var och en av oss.

Du som privatperson får inte glömma

Rot-Avdrag

När du anlitar vår byggfirma för till exempel badrumsrenovering i Borgholm kan du dra nytta av rotavdraget. Det innebär att du som privatperson kan få ett visst procents avdrag på arbetskostnaderna, när du vill utföra något projekt på din bostad. Det gäller allt inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad! Vill du veta ännu mer om avdraget? Då kan du läsa ytterligare på skatteverkets hemsida.

Du som privatperson får inte glömma

Rot-Avdrag

När du anlitar vår byggfirma för till exempel badrumsrenovering i Borgholm kan du dra nytta av rotavdraget. Det innebär att du som privatperson kan få ett visst procents avdrag på arbetskostnaderna, när du vill utföra något projekt på din bostad. Det gäller allt inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad! Vill du veta ännu mer om avdraget? Då kan du läsa ytterligare på skatteverkets hemsida.

Anlita oss inför din badrumsrenovering i Borgholm

Vårt företag är aktivt på Öland och framförallt Borgholm, men vill du ha hjälp någon annanstans ska du inte tveka med att fråga oss. Vi ser möjligheter, inte motgångar! Anlita oss inför din badrumsrenovering idag, i Borgholm och runt om. Då kan du också få en kostnadsfri offert på nolltid, som du som kund alltid får hos oss.

Kontakta oss

070 585 90 05

Ring byggfirma

Gratis offert

Begär offert

Maila oss

Skicka mail via formulär